A boldogság 10 legjobb talizmánja

A boldogság talizmánja segít a körülmények jó kombinációját vonzani az életedbe, és jobbá tenni. A legmegfelelőbb szimbólum kiválasztása és helyes elhelyezése segít abban, hogy boldog és harmonikus életet érjen el, és teljesítse dédelgetett vágyait.

medál, mint a szerencse amulettje

A boldogság természetes szimbólumai

Az emberek a természeti anyagokon készült szent szimbólumok képeivel igyekeztek boldogságot vonzani életükbe. A boldogság amulettje "boldog" növényekből és gyógynövényekből állt, amelyek tulajdonságait mágikus összeesküvések fokozták. Az elbűvölő talizmánok különleges energiája segített elérni a kívántat az ilyen tárgyak segítségével, ha folyamatosan magaddal hordod vagy a házban helyezed el.

Növények

A növényvilág számos szimbóluma lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa az Ön számára legmegfelelőbb amulettet a jó szerencséért:

  1. A bambusz a növekedést és a profitot szimbolizálja, nem véletlenül hívják "barátságbambusznak". A növényt ajándékba kapjuk, vagy a ház keleti részében elhelyezve vásároljuk meg.
  2. A lóhere hagyományosan ír szimbólumnak számít, de négylevelű növény formájában szerencsét hoz mindazoknak, akik hisznek benne.
  3. A makk hatékonyan taszítja a gonosz szellemeket és védi az otthont.

Állatok

Az állatfigurák között boldogságot hozó szimbólum kiválasztása változatos lehet:

  1. Szkarabeusz - a szerencse ókori egyiptomi szimbóluma, amely a napfelkeltét személyesíti meg, nehéz helyzetekben a helyes választást sugallja.
  2. A ló a kemény munkát és a kemény munka eredményeként létrejövő harmónia elérését szimbolizálja, segít a győzelemben és a karrier sikerében.
  3. A sárkány támogatja a vezetői tulajdonságokat, segít kifejezni magát a munkában és a kreatív tevékenységben.
  4. A nyúlmancsok, a krokodilfogak, a medveköröm megvédi gazdáját és boldoggá teszi.

kövek

A szerencsés ásványokat és drágaköveket a születési dátum és az állatöv jegye alapján választják ki. Mielőtt a boldogság varázsaként használnák őket, meg kell tisztítani, hogy kiküszöböljék a negatív energia esetleges felhalmozódását és a szerencsét hozó töltést.

Szerencseszámok

Mindenki kiválaszt egy számsort, hogy szerencsét vonzzon, speciális számítások alapján, amelyeket a numerológia tudománya fog elmondani neki. Szerencsésnek számít a születések száma és az intuitív módon kiválasztott számok is, amelyek szerencsét hoznak.

A boldogság 10 legjobb talizmánja

Kulcs

A kulcs amulettként is viselhető, minden ajtó kinyitását és az akadályok leküzdését szimbolizálja. Előnyös a talizmán arany színe és vonzó faragott formája.

Fontos! Minél több ajtót nyit ki a kulcs, annál erősebb lesz az amulett.

Csomók a boldogságért

A csomós mágia amulettek mágnesként vonzhatják a szerencsét és a boldogságot: a csomópontok száma és típusa közvetlenül összefügg az élet egy adott területének javulásával. A talizmánokat zsebben vagy pénztárcában tartják, és a szerencse minden bizonnyal szembefordul veled.

megkötött csomók, mint szerencsebűbáj

Érme medál

A pénz energiája képes anyagi értelemben boldogságot vonzani azok számára, akik a boldogságot az anyagi biztonsággal társítják. Az érme pénztárcában vagy medálként viselhető a nyakban.

Nevető Buddha

Buddha, vagy Hottei isten nagy hasú figurája a boldogság és a vágyak beteljesülésének jól ismert szimbóluma a kínaiak számára. Északkeleten a szerelmi szerencséért, északon a karrier növekedéséért, a délkeleti oldalon pedig az anyagi szerencséért.

Patkó

A patkó hatékonyan vonzza a boldogságot és az anyagi jólétet az életbe. Fontos, hogy megtaláljuk, vagy ajándékba kapjuk, de nem megvenni. A pozitív energia felhalmozása érdekében a talizmánt a szarvakkal felfelé helyezzük, ami azt jelenti, hogy a ház egy teli tál.

Pin

A hegyével lefelé rögzített tű megbízható védőszimbólum, amely taszítja a szerencsétlenséget. Ruhára hordják, vagy a ház egyik szobájában rögzítik, hogy senki ne lássa.

Elefánt figura

Az elefánt a magabiztosságot, a stabilitást, a jövőbe vetett bizalmat és a jólétet szimbolizálja. Családi amulettként használják, emelt törzsű figurát választva.

Fontos! Az elefánt segít a szépérzék fejlesztésében, és életre kelt minden kreatív ötletet.

Pentagram

A pentagram szimbóluma boldogságot és szerencsét hozott az otthonba a károk és a gonosz szem elleni hatékony védelemnek köszönhetően. A legfontosabb dolog, amit meg kell jegyezni a készítés során, hogy a vonalak ne szakadjanak meg és ne zárjanak körbe, különben a talizmán hatástalan lesz.

Motanka chrysalis

A sokszínű szálakból kézzel készített motanka babát úgy tervezték, hogy boldogságot hozzon a házba. Arctalanná teszi, hogy ne egy adott személy vonásait testesítse meg.

motanka chrysalis, mint a szerencse amulettje

Zacskó

Egy speciálisan töltött vászontáska felhalmozza benne a ház pozitív energiáját a jó közérzet érdekében. Száraz gyógynövényeket, gabonát, érméket, cukrot, egy csepp viaszt tettek egy zacskóba, és piros cérnával átkötötték.

A boldogság varázsa a különböző kultúrákban

A boldogság talizmánok megjelenése országonként eltérő:

  1. A szlávok imádták isteneiket, és természetes anyagokból készült talizmánokat szenteltek nekik, segítséget, jó termést és boldog családi életet kértek. Voltak női és férfi amulettek, Yarovik, a Svarog kalapácsa, a Perun fejsze a hímneműké, a Lunnitsa, Makosh, a Lada csillaga pedig a nőké.
  2. A muszlimok számára a Félhold szerencsét hozott.
  3. A zsidó népeknél a boldogság talizmánja a Dávid-csillag.
  4. Az indiánok szerencsére megalkották az Álomfogót.
  5. A boldogság kínai amulettjeit hagyományosan háromujjú varangynak, talizmánkristálynak tekintik.
  6. A boldogság egyiptomi szimbólumai istenfigurák és egy szkarabeusz bogár voltak.

Hogyan készítsünk amulettet a boldogsághoz saját kezűleg

A legnagyobb erőt a saját kezűleg készített tárgyak adják. Ehhez többféle technika használható:

  1. Fafaragás. Ebből az anyagból megfelelő alakú amulettek készülnek, és az amulett készítésének céljától függően szimbólumokat alkalmaznak. A kész talizmánt medál vagy kulcstartó formájában viselik.
  2. Karton. Fehu, Soulu, Vunyo boldogságrúnák vannak rárajzolva, a rúnakombinációk lesznek a leghatékonyabbak.
  3. A búzaszemeket viaszba forgatják, szárított fűvel és egy csepp természetes mézzel kombinálva.

Az ilyen bűbájt vászontáskában hordják, hogy mindig veled legyen.

Hogyan kell tárolni és viselni

A talizmánokat a lehető legközelebb hordjuk a bőrhöz, ennek ideális helye a nyak, a mellkas, az öv és a csukló. Tiszta fehér ruhába csomagolva zsebben is tárolhatók.

A talizmán tisztítása segít aktiválni mágikus tulajdonságait. Ehhez használja négy elem energiáját:

  1. A tárgyat a földbe helyezik, és szerencsét kérnek.
  2. A leendő talizmánt tiszta forrás- vagy folyóvízzel mossák, és az elemeket is ugyanannyira kérik, öntsön vizet egy csészealjba, és tartsa benne a talizmánt.
  3. A viaszgyertya tüze a lehető legjobb módon tisztítja meg a tárgyakat.
  4. Hagyja az amulettet a boldogságért a szabad levegőn, ami után erőt nyer.

A talizmánok erejébe vetett őszinte hit és a felgyülemlett negativitás időszakos megtisztítása boldogságot és szerencsét vonz otthonába. A boldogságot szolgáló amulettek mágikus tulajdonságai helyesen használják a pénzügyi jólétet és a család harmóniáját.